Αναζήτηση - Search

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πίσω από τα φαινόμενα



ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


Αν κοιτάξουμε απροκατάληπτα τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη, θα δούμε ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι καλοπροαίρετοι. Και αν ερευνήσουμε σε βάθος τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής, θα δούμε ότι δεν οφείλονται στην "κακή μας φύση", αλλά σε μια μικρή μειονότητα ανθρώπων που πούλησαν τη συνείδησή τους (εκούσια ή ακούσια) σε μια ακόμη πιο μικρή μειονότητα εξουσιαστών.

Οι ανθρώπινοι πολιτισμοί καταστράφηκαν ξανά και ξανά στο πέρασμα των αιώνων. Γιατί άραγε; Ήταν φυσικές οι καταστροφές ή μήπως οι άνθρωποι είχαν εξελιχθεί πολύ και έπρεπε πάλι να υποβαθμιστούν, να μη σηκώσουν το κεφάλι τους προς τα άστρα απ' όπου κατάγονται;

Όσο κι αν τα φαινόμενα μαρτυρούν το αντίθετο, οι άνθρωποι αυτού του πλανήτη δεν είναι μικρά ανθρωπάκια. Είναι λαμπεροί ήλιοι, που συνεχίζουν να λάμπουν παρά τους πολέμους, τις καταστροφές, τη θρησκευτική παραπλάνηση, την οικονομική εξαθλίωση και κάθε επιχειρούμενο έλεγχο της συνείδησής τους. Συνεχίζουν να ανακαλύπτουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του αληθινού τους εαυτού, παρά τα καλοστημένα ψεύδη.

Αν ο άνθρωπος στον πλανήτη αυτό τιμωρείται, ο λόγος δεν είναι μάλλον κάτι που έκανε, αλλά το γεγονός ότι είναι ΔΥΝΑΤΟΣ. Και ο μεγαλύτερος εφιάλτης για τους υποδουλωτές του είναι να ανακαλύψει την αληθινή του δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις